ha !! nak wat ap tuu ??

ingat anis je ker ade monyet2 ny ?? huhu~

syafiq & ??????

MUHAMAD NURSYAFIQ BIN MOHAMMAD NASIR

hai semue !!! selamat datang kedunia blogger saye !!

heyy semua ! jangan lupe follow syafiq . 6ti syafiq follow balek ohkay :)
dengan nama allah maha pemurah lagi maha mengasihani

Wednesday, February 2, 2011

hallo !!!


wah2 ! lame da ta bukak blog asenye kan ! ??
hemm,,ta peh2 ! arini aq tulis banyak2 oke ! hihi...ari senin ritu kan,,aq jumpe la illia,,dye tanye,,"syapik,,kamu pg ke ipoh ngan kitorg nanti??"aq pon jawab,,ta taw lagi laa...dlam aty aq,,mmg ade rase nak p,,tapi,,ta konpom lagi laa..hemm,,balik tuu,,aq teros pike,,nak p ke ta nak eh ??? emm,,,trngok2,,denga cite,,akak aq nak balik,,hah ??? aq pon pike nalik pasal pg ipoh tu,,emm,,ta nak la pg.akak aq ade kat cni..malas laaa..hihi ~ jangan mara ! bkan ta nak pg ek,,aq mmg nak p,,tapi,kebetulan akak aq ade balik la plak..ngee ~lpas tuu,,besoknye ! aq bangok je dari tido,,aq msj ngan anis,,dye ta jawab,,msj wana,,baru la dye jawab,,aq tanye la diorg kat mane tu ?? wana reply,,dyeorg kat dalam bus now ! haha..ow,,oke ! emm,,aty aq asyik pike jer,,ape la diorg tengah buat kan ?? msti best ! herm,tapi kan,,mubin,,along n haravind,,mcm ta caye jer diorg bole kua pg ipoh ngan kawan2 kan ?? ta caye aq mubin dapat pg ..haha,,slalunye,,ayah si mubin ni ta bagi pg mane2 pon ! mybe kali ni sebab dye nak pinda da kot ! dari pagi smpai ptg ,,aq asyik on9 je taw ! haha.ape nak buat lagi..haha..then,,ptg tu,,aq msj ngan ani,,dye ta balas2 pon..mybe ta der kridet atau ?? emm,,aq pon ta taw ! msj ngan wana,,dye reply,,diorg tenga tunggu bus nak balik ! hihi..lawak2 ! sian..mlm tu plak,,aq on9,,aq chat ngan mubin,,,sye kate,,best pg smalam ! hurmm..aq diam jer ! ta peh2 ! haha..

No comments:

Post a Comment