ha !! nak wat ap tuu ??

ingat anis je ker ade monyet2 ny ?? huhu~

syafiq & ??????

MUHAMAD NURSYAFIQ BIN MOHAMMAD NASIR

hai semue !!! selamat datang kedunia blogger saye !!

heyy semua ! jangan lupe follow syafiq . 6ti syafiq follow balek ohkay :)
dengan nama allah maha pemurah lagi maha mengasihani

Wednesday, February 2, 2011

pg ipoh sama kawan !!

time ni,,tgh tunggu wana kuar duit ! haha..
smpat la lagi !
yg ni plak,,tengah pilih2 ! smpat lagi minah ni
begamba ! hadoii !layann!!!

time ni,,nak pg beli jam ! wana nak pg beli ! aq ngan peah smpat
bergambar dulu ! haha
ni plak,,cite aq pg ipoh ngan wana,pika,mira n peah.kitorg nak pg beli buku laa ! hihi..pkol 8 aq bangon,,aq msj la mira,,tanye die ! die kat mane ! lpas tu,,dye jawab,,dye kat paret daa ! aq pon ta taw la nak tunggu kat mane !pike2 ! tunggu jela kat bustop dpan skola ni ! hurmm,,,tunggu la diorg,,pika cakap,,diorg da naik bus da nak ke ipoh,tetibe,,,bus nak ke ipoh pon muncul dpan mate aq ! aq pon,,tahan la bus tuu..tengok2 ! diorg ber empat ade dalam bus tuu ! haha,,aq sorg je laki ! ta pe2,,bkan nak keman2 pon..nak beli buku jerr !bnyak la gelagat kitorg dalam bus tu time tuu !haha..lawak2 ! lpas sejam berlalu,kitorg pon smpai kat stesye bus medan kid ! tunggu la bas nak pg parade,ta smpai berape minit pon,,bus nak ke parade da smpai ! kitorg pon naik,,baya la sehinggit jer ! haha,,lpas tu,,sembang2,,rupe-rupenye da smpai pon..kitorg gelak laa..ta pasan da smpai ! haha..time tu,,parade ta bukak lagi..10 minit lpas tu,,parade pon bkak,,kitorg serbu la,ape lagi ! minat berempat ni,,dyorg sume nak serbu tanda dulu ! lpas tu,,pusing2,,semue da kate lapar,,sjak dalam bas lagi tadi kitorg merungut kate lapar da ! haha..serbu la foodcourt ! sebelum tu,,korg nak taw,,mira,peah n wana pg tandas,,kiotorg nak taw wat ape?? haha..kitorg senyap2 pg cc kat foodcourt tuu.hee,,smpat lagi ! haha..lpas tuu,,wana tepon pika tanye kitorg at mane,,hihi ! kitorg cakap la kitorg kat cc..haha...diorg ta jumpe kitorg taw tak ?? memandangkan tempat duduk kat cc tu mcm kapel,,kitorg layan jela..haha..patot la diorg cari ta jumpe..lagipon,,tempat duduk tuu tersorok sket ! ngee ~ sume da ngadu lapar ! aq,,law dapat fb,,slagi ta habis time aq ! slagi tu aq duduk je kat stu ! habes bace komen2 org ! aq pon pg kat diorg,,diorg da order makanan dah ! sambil mamam,,kitorg sembang2 laa ! lpas tuu,,sume da kenyang ! baru nak pg beli dorayaki,,tapi,ta bukak lagi la ! bengang tol aq ! haha..lpas tu,,wana nak p beli jam !smbil tu,,bergambar la ! ape lagi ! haha
tak taw la nak amik buku ap !!
lpas tu kan ! kitorg pg la serbu popular plak !
tengah pilih buku yg nak dibeli ! 
hihi...
ni la bunge yg pikah nak tuu.ade ke dye suh aq beli bunge
ni tok dye..
ta der pasal laa !
huihi
ni plak,,nak naik balik pg jumpe wana..
time ni,,tgh makan ! kitorg nak try la sizzling kat parade
ya allah,,ta sedap weh..\
nyaris bukan duit aq..
wana belanje !
haha..rugi je beli..
yg ni plak,,pikah ! nak try gune copstick la konon !
tapi ta reti ! haha
yg ni plak wana ! ape la dye buat tuu !
ni mra n peah ! berebut nak makan ! hihi..
time ni ! nak balik daa..dalam bus !!
ni pon time nak balik ! emm,sedeh,,da nak balik
yg pnting,,happy !
tenga tunngu wana,,,kitorang turun la kejap,,saje2 nak bergamba !
kat bawah tu,,ade kedai bunge..kitorg amik peluang laa !
hihi
ermm,,tuje la serba sedikit tntg perjalanan kitorg menuju ke parade ritu ! harap2,,dapat la pg lagi !



No comments:

Post a Comment