ha !! nak wat ap tuu ??

ingat anis je ker ade monyet2 ny ?? huhu~

syafiq & ??????

MUHAMAD NURSYAFIQ BIN MOHAMMAD NASIR

hai semue !!! selamat datang kedunia blogger saye !!

heyy semua ! jangan lupe follow syafiq . 6ti syafiq follow balek ohkay :)
dengan nama allah maha pemurah lagi maha mengasihani

Wednesday, February 2, 2011

potong rambott ??

2 minggu lpas kan,,sbelum cuti,,,aq ngan geng2 klas 4 sc 2 ! busy sangat dgn menghias klas,,mcm2 la kitorg buat ! tampal itu la,,ini laa ! smapi la satu mse,,kitorg stop ! dan tumpukan kepade plajaran only ! hihi..lpas tuu,,korg nak taw tak?? klas 4sc 2 kene dende sebab kan secebis kertas jee ! he,,,gile ke ape ! huh ! kitorg lpas tuu,,cpat2 kumpul duit tok bg kat ckgu ros ! smgt la kitorg,,baru nk kmpul duit nak beli cat klas waktu tuu ! tapi,,terpakse la bayar ! time tuu plak,,,ckgu zainal tetibe je masok ta bg salam,,teros tuju kat blik stor kat klas kitorg tu ! bengang aq taw ! yana,,ape lagi,,dye ta kire la sape,,dye sound je la ckgu tuu ! haha..kitorg sume diam jer ! hihi..taw2 je la yana kan..sape ta knal mulut dye ! lpas kumpul duit tu,,kitorg sume berpakat,,ape kate kalau kite ramai2 pg jumpe ckgu ros ?? sume terime pakat kitorg tuu,,then,,kitorg ppon ramai2 pg serbu ckgu..time tu,,,ckgu baru habes smbahyg zohor ! keluarje dye dari surau,,kitorg ramai2 serbu ! kitorg sume mintak maap kat dye !lpas mintak maap,,yana tanye pasal dende tadi,,ckgu cakap,,ckgu maapkan,,n dye kate lagi ! ta yah bayar duit dende tu KITORG APE LAGI,,TANPE SEGAN APE2,,KITORG MENJERIT ! HHHHHHOOOOOORRRAAAAAAYYYY!! haha,,lawak2 ! melepas la duit tuu ke tanga ckgu ! hik3 ! aq pon amik duit tuu n pg beli cat akhirnya ! haha..

No comments:

Post a Comment